Je hart klopt altijd

Haptonomische coaching

Bij de haptonomische coaching is je gevoelsbeleving de ingang. Door middel van gesprekken en ervaringsoefeningen krijg je antwoord op dieper liggende vragen zoals: Wat drijft je? Wat belemmert je? Hoe kun je je ontwikkeling weer in eigen hand nemen?

Bij haptonomische coaching krijg je helder wat je overtuigingen, denkpatronen en gedragspatronen zijn ten aanzien van jezelf, je ambities en anderen in je omgeving en wat die op gevoelsniveau met je doen. Dit vergroot je bewustzijn en helpt je om keuzes te maken in je werk en privé en om op je eigen koers te blijven.

Het traject begint altijd met het stellen van een doel waaraan je wilt werken. En om deze doelen te halen doen we een aantal ervaringsoefeningen. Bij de haptonomische coaching gaat het om willen, leren en durven. Deze oefeningen kunnen op de behandelbank. Maar we kunnen er ook voor kiezen om oefeningen met materialen of in de ruimte te doen. Hierdoor wordt je je bewust van je overtuigingen, remmingen en denkpatronen in relatie met jezelf en anderen.

Maak een afspraak