Massage

Door mijn jaren ervaring, een cursus sportmassage, fysiotherapie en haptonomie heb ik een breed scala aan massagetechnieken mezelf eigen gemaakt. Mijn eigen stijl is doorgaans rustig maar stevig. Uiteindelijk is massage maatwerk want ieder lijf is immers anders. Waar je behoefte aan hebt, wordt bij binnenkomst besproken. Daarnaast laat ik mij leiden door wat het lijf mij verteld. Aan jou is het de uitnodiging je bewust te zijn van wat je ervaart. Door hier ruimte aan te geven ben je meer in het hier en nu en ontstaat er nog meer rust en ontspanning.

Prijs van de behandeling: 30,00 EURO
Maak een afspraak
Bekijk ook de andere behandelingen

Haptonomie

Bij de haptonomische coaching is je gevoelsbeleving de ingang. Door middel van gesprekken en ervaringsoefeningen…

Fysiotherapie op haptonomische basis

Bij fysiotherapie op haptonomische basis is er meer aandacht voor de beleving van de klacht.…

Klantervaringen

Het is fijn om de ervaringen van clienten te krijgen en te delen.

Na afloop van de Landgoed Twente Marathon heeft Frank mij een enorm goede massage kunnen geven waardoor het herstel vanzelf ging
Ted
Nijmegen

Meest gestelde vragen aan mij

Voor deze behandeling zijn een aantal vragen opgesteld waarvan je de antwoorden kunt teruglezen. Mocht je nog meer vragen hebben dan kan je contact opnemen door op onderstaande button te klikken.

Neem contact met me op

Massage wordt niet vergoed vanuit de zorgverzekering.

Door mijn jaren ervaring als sportmasseur en fysiotherapeut heb ik een breed scala aan massagetechnieken mezelf eigen gemaakt.

Uiteindelijk is massage maatwerk want ieder lijf is immers anders. Waar je behoefte aan hebt wordt bij binnenkomst besproken.

Minimaal 30 minuten maar dit is uit te breiden per 15 minuten

Test