Haptonomie

Het traject begint altijd met het stellen van een doel waaraan je wilt werken. De sessies duren 45-60 minuten. Om deze doelen te halen doen we ervaringsoefeningen, aanraken op de behandelbank en gesprekken. Het aanraken op de behandelbank is geen doel op zich. Als je je hier niet comfortabel bij voelt dan hebben we het hierover. Ieder zijn eigen tempo en ritme.

Door middel van haptonomie krijg je inzicht in wat je drijft en wat je belemmert. En hoe je regie krijgt over je eigen ontwikkeling. Hierdoor kun je makkelijk keuzes maken. Groot of klein. En wordt het makkelijker je eigen koers te varen.

Prijs van de behandeling: 80,00 EURO
Maak een afspraak
Bekijk ook de andere behandelingen

Fysiotherapie op haptonomische basis

Bij fysiotherapie op haptonomische basis is er meer aandacht voor de beleving van de klacht.…

Massage

Mijn eigen stijl is doorgaans rustig maar stevig. Uiteindelijk is massage maatwerk want ieder lijf…

Klantervaringen

Het is fijn om de ervaringen van clienten te krijgen en te delen.

Ik kom inmiddels al meer dan een jaar bij Frank en het doet me nog steeds erg goed. Hij heeft me geholpen bij het omgaan met stress en paniekaanvallen en bij het meer inzicht krijgen in mezelf.
Loes
Glanerbrug
Frank weet precies wat hij doet. De haptonomie was super fijn en heeft me goed geholpen. Ik weet weer beter wat ik wil en ook wat ik niet wil
Saskia
Haaksbergen

Meest gestelde vragen aan mij

Voor deze behandeling zijn een aantal vragen opgesteld waarvan je de antwoorden kunt teruglezen. Mocht je nog meer vragen hebben dan kan je contact opnemen door op onderstaande button te klikken.

Neem contact met me op

Dit wordt deels vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Als u contact met mij opneemt kan ik hier duidelijkheid over verschaffen.

Bij de haptonomie is je gevoelsbeleving de ingang. Door middel van gesprekken en ervaringsoefeningen op de behandelbank of in de ruimte krijg je antwoord op dieper liggende vragen.

Het traject begint altijd met het stellen van een doel waaraan je wilt werken. Om deze doelen te halen doen voeren we gesprekken en doen we ervarings- of aanraakoefeningen.

45-60 minuten